Haagse partij wil spoeddebat over niet vervolgen activisten A12

DEN HAAG (ANP) - De Haagse partij Hart voor Den Haag wil woensdag een spoeddebat met burgemeester Jan van Zanen over het niet vervolgen van klimaatdemonstranten van Extinction Rebellion. Die voerden zaterdag actie door de A12 in Den Haag te blokkeren. Het Openbaar Ministerie (OM) besloot de meeste demonstranten niet te vervolgen. "Dit besluit van het OM is een vrijbrief voor klimaathooligans om de wet stelselmatig te overtreden", zegt woordvoerder Rachid Guernaoui van de grootste partij van de gemeente Den Haag.
 Haagse partij wil spoeddebat over niet vervolgen activisten A12 (nieuws.nl)

DEN HAAG (ANP) - De Haagse partij Hart voor Den Haag wil woensdag een spoeddebat met burgemeester Jan van Zanen over het niet vervolgen van klimaatdemonstranten van Extinction Rebellion. Die voerden zaterdag actie door de A12 in Den Haag te blokkeren. Het Openbaar Ministerie (OM) besloot de meeste demonstranten niet te vervolgen. "Dit besluit van het OM is een vrijbrief voor klimaathooligans om de wet stelselmatig te overtreden", zegt woordvoerder Rachid Guernaoui van de grootste partij van de gemeente Den Haag. Het bericht Haagse partij wil spoeddebat over niet vervolgen activisten A12 verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden den haag , a12 , nieuws en Burgemeester geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!