Roestvrijstaal: Nieuwe serie over nieuwe aanwinsten

Ieder jaar investeren ondernemers in machines. Met welke reden? En hoe bevalt de nieuwe aanwinst? Het antwoord op die vragen wordt gegeven in de nieuwe serie Roestvrijstaal waarin we op bezoek gaan bij melkveehouders en akkerbouwers die sinds kort in het bezit zijn van nieuwe materieel.
Het bericht Roestvrijstaal: Nieuwe serie over nieuwe aanwinsten verscheen eerst op Veehouderij Techniek.
 Roestvrijstaal: Nieuwe serie over nieuwe aanwinsten (mechaman.nl)

Ieder jaar investeren ondernemers in machines. Met welke reden? En hoe bevalt de nieuwe aanwinst? Het antwoord op die vragen wordt gegeven in de nieuwe serie Roestvrijstaal waarin we op bezoek gaan bij melkveehouders en akkerbouwers die sinds kort in het bezit zijn van nieuwe materieel. Het bericht Roestvrijstaal: Nieuwe serie over nieuwe aanwinsten verscheen eerst op Veehouderij Techniek.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden investeren , melkveehouders en machines geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!