€‹Podcast over toekomst kalverhouderij

In het tv-programma 'Wie de boer niet kent' gaat Jamie Trenité samen met een aantal BN’ers de boer op om alles te ontdekken over het boerenleven. Dit seizoen zijn er ook podcasts ontwikkeld. In de tweede aflevering van deze serie podcasts komen de kalverhouders Marjolein de Wit en Gijs Vergeer uit Deurne (NBr) aan het woord. Zij praten over de toekomst van hun bedrijf.

Foto: Marjolein de Wit en Jamie Trenité (foto is deel uit video Wie de boer niet kent)
 â€‹Podcast over toekomst kalverhouderij (dekalverhouder.nl)

In het tv-programma 'Wie de boer niet kent' gaat Jamie Trenité samen met een aantal BN’ers de boer op om alles te ontdekken over het boerenleven. Dit seizoen zijn er ook podcasts ontwikkeld. In de tweede aflevering van deze serie podcasts komen de kalverhouders Marjolein de Wit en Gijs Vergeer uit Deurne (NBr) aan het woord. Zij praten over de toekomst van hun bedrijf. Foto: Marjolein de Wit en Jamie Trenité (foto is deel uit video Wie de boer niet kent)

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden kalveren , dierenwelzijn , natuurgebied , investeren , boerderij , veehouders , klimaat , toekomst , kalverhouderij en Aflevering geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!