Kennis van zaken ontbreekt in het landbouwbeleid | Gesprek met Jan Hak

Jan Hak is een telg van de familie Hak, bekend van het gelijknamige groenteconservenmerk en rasondernemer. Ad Verbrugge in gesprek met een veteraan van de voedingsmiddelenindustrie over verleden, heden en toekomst van landbouwland Nederland en de bijbehorende uitdagingen op gebied van moraal en duurzaamheid. "Je doet het voor je kleinkinderen.


 #1182: Kennis van zaken ontbreekt in het landbouwbeleid | Gesprek met Jan Hak (youtube.com)

Jan Hak is een telg van de familie Hak, bekend van het gelijknamige groenteconservenmerk en rasondernemer. Ad Verbrugge in gesprek met een veteraan van de vo...

Nieuwsgrazer

Reacties

Gerron
Ik zag dit filmpje vandaag op youtube en ik dacht dat het wel interessant zou zijn voor dit forum. Toen ik het topic wilde aanmaken bleek dus dat er al een topic over gemaakt was. En na 6 dagen dus geen enkele reactie. Waarom is dat?
« Terug naar discussielijst

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden familie , landbouwbeleid , duurzaamheid , toekomst , kennis en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!