Illustratie van:
4

Iseki TS 2202 - Hoe schakel ik de 4x4 aandrijving in bij TS2202 in welke versnellingen moeten de pooken staan ?

De rechter hendel zit vast en heb alle versnellingen geprobeert om de hendel in beweging te krijgen

Deel dit topic

Reacties

Hallo Lucky
als het goed is zet er een grote hendel aan de versnellingsbak aan de kant van de remmen deze kun je in twee standen zetten.
de hendel waar dan L/M op staat dicht bij je stoel moet in L staan
hoop dat je hier iets mee kunt
lucien
Het lijkt me dat de H/L, de versnellingen, aftakas, differentieelslot (pedaaltje) en de 4WD gewoon ONafhankelijk van elkaar inschakelbaar moeten zijn. Wel kan het zijn dat een hendel die nooit gebruikt is, op een bepaald moment vast gaat zitten. En als tanden in elkaar moeten grijpen, kan het zijn dat tanden soms nét niet recht tegenover elkaar staan, zodat de boel iets blokkeert. Die blokkade is op te heffen door de koppeling iets op te laten komen of de trekker iets te verrijden.
Een echt vastzittende hendel zou je toch met behulp van wat kruipolie los moeten kunnen krijgen. Forceer in ieder geval niks, het zou zonde zijn als binnenin iets afbreekt.

(edit: zojuist afhankelijk veranderd in ONafhankelijk. Sorry voor het slordigheidsfoutje.)
Uit mijn hoofd rechts naast de versnellingsbak. Hendel naar beneden 4wd aan, omhoog 4wd uit. Werkt in elke versnelling normaal gesproken.
Quote Reactie van @yoohan:
Hendel naar beneden 4wd aan, omhoog 4wd uit.

Bij mijn Hinomoto met je de hendel eerst opzij uit een uitsparing laten komen voordat je in/uit kunt schakelen. Misschien is dat bij deze trekker niet zichtbaar omdat er bijv. een rubberen flapje voor zit?

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Iseki TS 2202 en hebben de trefwoorden aandrijving , 4x4 , iseki , versnellingen en hendel geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0