Shell wil kernenergie gebruiken voor waterstofproductie

Shell wil kernenergie gebruiken tijdens de productie van waterstof. Daar gaat het een samenwerking voor aan met het Amerikaanse NuScale.
 Shell wil kernenergie gebruiken voor opwekken waterstof (nd.nl)

Olie- en gasconcern Shell wil waterstof gaan maken met energie uit kleine kerncentrales. Daartoe heeft het Britse bedrijf een overeenkomst gesloten met NuScale Power. Dat is het enige bedrijf dat in de Verenigde Staten goedkeuring heeft gekregen voor zijn ontwerp voor kleine kerncentrales. NuScale en Shell gaan samen kijken of die kunnen worden gebruikt om goedkope waterstof te maken.

 Waterstof-economie voor op het aanrecht (nrc.nl)

comeback elektrochemie

 Shell wil kernenergie gebruiken voor waterstofproductie (autoweek.nl)

Shell wil kernenergie gebruiken tijdens de productie van waterstof. Daar gaat het een samenwerking voor aan met het Amerikaanse NuScale.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden shell , waterstof en kernenergie geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!