Grootste batterij van Nederland in gebruik genomen

AMSTERDAM (ANP) - De grootste batterij van Nederland is donderdag in Lelystad in gebruik genomen. De GIGA Buffalo, zoals de batterij heet, moet helpen bij het tegengaan van verstoppingen op het elektriciteitsnet. Dat moet ook de verduurzaming van de stroomvoorziening versnellen.
 Grootste batterij van Nederland in gebruik genomen (nieuws.nl)

AMSTERDAM (ANP) - De grootste batterij van Nederland is donderdag in Lelystad in gebruik genomen. De GIGA Buffalo, zoals de batterij heet, moet helpen bij het tegengaan van verstoppingen op het elektriciteitsnet. Dat moet ook de verduurzaming van de stroomvoorziening versnellen. Het bericht Grootste batterij van Nederland in gebruik genomen verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden heet , amsterdam , batterij , lelystad , elektriciteitsnet , nieuws en nederland geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!