Reuters: OPEC+ overweegt fors minder olie op te pompen

DUBAI (ANP) - Het verbond van olielanden OPEC en medestanders als Rusland en Kazachstan overwegen flink te snijden in de olieproductie. Dat meldt persbureau Reuters op basis van ingewijden. De OPEC+, zoals de landen samen worden genoemd, wil de productie mogelijk met ruim 1 miljoen vaten per dag verlagen om de prijs van olie te stutten.
 Reuters: OPEC+ overweegt fors minder olie op te pompen (nieuws.nl)

DUBAI (ANP) - Het verbond van olielanden OPEC en medestanders als Rusland en Kazachstan overwegen flink te snijden in de olieproductie. Dat meldt persbureau Reuters op basis van ingewijden. De OPEC+, zoals de landen samen worden genoemd, wil de productie mogelijk met ruim 1 miljoen vaten per dag verlagen om de prijs van olie te stutten. Het bericht Reuters: OPEC+ overweegt fors minder olie op te pompen verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden olie , rusland , pompen , kazachstan en nieuws geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!