DAF XD en XF Electric komen meer dan 500 kilometer ver op één acculading

DAF Trucks presenteert op de IAA Transportation 2022 in het Duitse Hannover, volledig elektrische aandrijflijnen voor de nieuwe DAF XD en XF. Deze aandrijflijnen maken een ‘zero emission’ actieradius mogelijk van meer dan 500 kilometer op een enkele acculading.

Met de nieuwe DAF XD Electric en XF Electric wil DAF het volledig elektrisch transport naar een nog hoger niveau brengen. Beide innovatieve voertuigen zijn gebaseerd op de veelvuldig bekroonde en tot ‘International Truck of the Year 2022’ verkozen XF, XG en XG⁺ serie.

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Heb jij ervaring met de DAF CF75 en hebben de onderwerpen transport , daf , truck of the year , actieradius en elektrisch geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!