Illustratie van:

Kubota L1501 - Spanningsregelaar stuk, .

Spanningsregelaar stuk, Mijn dynamo stuurt na het meten van de spanning 17V naar de accu. Weet iemand de gegevens van die spanningsregelaar van een kubota l1501 van 1975 tot 1978. Groetjes Gust

Deel dit topic

Reacties

roscho
Dan is idd. je regelaar stuk. Niet mee doorrijden, dan overlaad je de accu. Die gaat overkoken met alle narigheid van dien.
Kijk eens of deze erop lijkt: tracpartz.nl/spanningsregelaar-kubota-5.html/…
Zo niet, dan staat er meestal een onderdeelnummer op. Als je die in Google invoert, heb je grote kans iets te vinden.
Spanningsregelaars gaan vaak stuk als ze gemonteerd zitten op een te warme plek. Ik heb op mijn motorfiets onder de vlakke kant van de regelaar een dot koelpasta gedaan, die ook gebruikt wordt om de warmte van een computerprocessor over te dragen aan de fan. De pasta draagt nu de warmte over aan het frame van de motor.
Gust Daneels
Bedankt voor het antwoord Roscho. Ik heb die link bekeken en bij de originele zijn 6 draden en bij Tracparts.nl zijn 5 draden.
Dan ga je met regelaar naar een startmotor boer, de je verder helpt,
dit zijn specialisten, waar je goed geholpen wordt is mijn ervaring.
roscho
@Gust Daneels En op onderdeelnummer vind je niks?
Gust Daneels
Ik heb toch een gevonden op de site van www.tracpartz.nl , de bestelling is inorde, nu nog wachten op de levering.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota L1501 en hebben de trefwoorden kubota , accu , dynamo , meten en spanning geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0