Probleem met laadarm Merlo

Ik heb een probleem met een Merlo 37 verreiker. Bij het bedienen evan kan het zijn dat de arm plotseling begint te dalen zonder aanwijzing. Je voelt dat de arm blijft dalen daar het ventiel blijft druk geven. Dit is een gevaarlijke situatie. Het kan zijn dat je er een ganse week mee werkt zonder problemen. Het probleem is ook dat deze verreiker uit Nederlend komt en ik geen gehoor krijg bij de invoerder in Belgie. Schema's zijn niet te vinden.
Wat zou hier de oorzaak zijn?

Deel dit topic

Reacties

willemk
Denk dat het veiligheidsventiel blijft hangen. Hoort ergens tussen ventielblok en hefcylinder te zitten. Ik heb een hoogwerker op een veiling gekocht en daar hadden ze hem eruit gedraaid en er ern stuk hout in geslagen. Daarna hebben ze hem bij bva auctions neergezet en ben ik zo stom geweest om hem te kopen
2850Johndeere6R
@willemk Ach Willem liefde maakt blind zeggen ze dan😅
casejxu
Delille? Ja das rechtstreeks onmogelijk. Heeft deze elektrische mast bediening? Of is de giek nog mechanisch?
Kouboer84
Wat voor type is het precies? Als het er eentje is met een elektrische joystick dan kun je die laten kalibreren. Het zou dan goed moeten zijn.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden verreiker , druk , hydraulisch , merlo en elektrisch geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0