Illustratie van:

Valmet 8000 - Gezocht versnellingspook en aftakaspookknop

Ik zoek nieuwe knoppen voor de versnellingspoken en aftakas toerental pook. ze zijn allemaal wel aan vervanging toe zoals je kan zien op de fotos. iemand een idee waar je die knoppen kunt bestellen of kopen want ik kan zo niks vinden. als iemand iets weet plaats gerust een reactie. alvast bedankt

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Op de middelste pook zit de powershift bediening. en op de verste knop de bediening van de 4 wiel aandrijving

Reacties

fordt5110
Ik ga er vanuit dat je geen schakelaar voor de koppeling op de pookknop hebt zitten

nl.bartsparts.com/products/valtra-acp0579060/ deze is dan voor de pookknop
roscho
@fordt5110 "Valtra - ACP0579060 - KNOPF". Dat is de hele beschrijving. Als een bedrijf iets wil verkopen, moeten ze toch minstens een foto van het geleverde plaatsen, vind ik. Ik krijg hiermee geen warm gevoel van Bart's Parts.
fordt5110
@roscho granit heeft er ook niks bij staan, maar je krijgt wel gewoon de knop.

En bij bartparts heb ik wel vaker wat besteld zonder foto erbij, maar als je het goede nummer hebt, krijg je gewoon het product wat je besteld.

(klik om te vergroten)

roscho
@fordt5110 Ik wil met mijn reactie ook niet zeggen dat het bedrijf onbetrouwbaar zou zijn of zo, maar ik vind het gewoon slecht dat je niet kunt zien wat je koopt. Ook van Granit dus.
valmet8000
@fordt5110
bedankt voor je reactie!
Bakker S
Bij elke valmet/valtr dealer is het eventueel wel te bestellen.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valmet 8000 en hebben de trefwoorden valmet , aftakas , toerental , kopen en gezocht geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
0