Laatste aanwijzingen voor de boerenactiedag van 22 juni ’22

The day before door Jeroen van Maanen Met informatie over: Route aanwijzingen, livestream en informatie voor pers. Met dank aan de heldhaftige burgemeester van Barneveld en de inwoners van het dorp Stroe. Neem genoeg water mee! Voor het laatste nieuws vanuit de gemeente Barneveld: barneveld.nl/over-barneveld/boerenprotest/…...
Het bericht Laatste aanwijzingen voor de boerenactiedag van 22 juni ’22 verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.
 Laatste aanwijzingen voor de boerenactiedag van 22 juni ’22 (nmv.nu)

The day before door Jeroen van Maanen Met informatie over: Route aanwijzingen, livestream en informatie voor pers. Met dank aan de heldhaftige burgemeester van Barneveld en de inwoners van het dorp Stroe. Neem genoeg water mee! Voor het laatste nieuws vanuit de gemeente Barneveld: https://www.barneveld.nl/over-barneveld/boerenprotest/bereikbaarheid... Het bericht Laatste aanwijzingen voor de boerenactiedag van 22 juni ’22 verscheen eerst op Nederlandse Melkveehouders Vakbond.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden jeroen , water , barneveld , melkveehouders , stroe en pers geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!