14

Hoe voeg je een nieuwe type toe?

Ik zou graag een nieuw type willen toevoegen aan een merk. Hoe krijg ik dat voor elkaar?

Deel dit topic

Reacties

+2
Kun je niet.
Dat is voorbehouden aan de beheerder @Tinus of de admin @SJB533

Maar zeg eens eerst om welk type het gaat en of je zelf geen type fout gemaakt hebt met opzoeken
@Fendt926Driver
2 jaar geleden heb ik met beide contact opgenomen om 2 types toe te voegen.
-Deutz D3006P
-Deutz D4006P
Bij de D4006P heb ik ook een lijst toegevoegd van foto's de 4006P die in het album D4006 staan.
Helaas nooit antwoord gekregen.
+3
@b-loc maar wil je bij de deutzen net als bij de john deere elk nummer en elke letter die achter een type vermeld kunnen worden een appart type maken?
Dan zie je door de bomen het bos niet meer
Ik vindt het juist heerlijk bij fendt dat de 600 s serie appart is.
En de 600 sl, ls, lsa en lsaE allemaal onder 1 soort staat
@Fendt926Driver

Bij John Deere valt het wel mee. De R en M en Premium en SE zijn gewoon andere trekkers, dus ander mapje. Zou dat persoonlijk bij Fendt ook bij LSA en de normale uitvoering doen. Iemand die op zoek is naar de M heeft niks aan de R.

Iemand die opzoek is naar gegevens of foto's van een trekker uit 1990 heeft niks aan gegevens of foto's van een uit 2022.

De meeste merken hebben hun typenummering steeds veranderd dus is het zo makkelijk op te lossen. Bij Fendt zou net als op truckfan een toevoeging als 1th gen, 4th gen een oplossing.

Wat betreft de hakselaars bij JD moet ik erkennen dat in principe de i en prodrive uitvoering wellicht gewoon bij de gewone kunnen.
Quote Reactie van @Jotke:
Zou dat persoonlijk bij Fendt ook bij LSA en de normale uitvoering doen.

Nou nee.
Blijf er af zou ik zeggen.
Voor john deere is toen een heel enthousiast iemand bezig geweest.
Maar ben blij dat die nooit aan de fendt nummers is begonnen
Quote Reactie van @Fendt926Driver:
Nou nee.Blijf er af zou ik zeggen.

Prima!

Wat betreft John Deere...

Persoonlijk ben en blijf ik van mening dat de oude SE en Premium trekkers, nu R en M een eigen map verdienen en niet door elkaar gegooid. Vooral de R en M zijn compleet andere trekkers. Ook al zit er in het type maar 1 letter verschil.

Hakselaars ben ik het wel mee eens dat die in 1 mapje kunnen.

Zoals ik al zei over Fendt. Ik zou daar voor een Truckfan variant gaan( JD misschien bij bepaalde types ook wel).

Dus bijv.
615 1th gen
615 2th gen
615 3th gen

Dit maakt het overzichtelijk voor wie opzoek is naar info of foto's van de nieuwste of de oudste.

Ja, het is misschien wat moeilijker voor een leek om te weten welke generatie het is maar dat is makkelijk op te lossen door het gewoon een kenner te vragen of tegenwoordig met de kentekens gewoon het kenteken op te zoeken( al is die info nog niet zo compleet als bij bijv trucks).
+3
Misschien is het wel een idee om een speciaal topic op te starten, waarin voorstellen voor het toevoegen voor nieuwe tractortypes kunnen worden gedaan. Dan kan iemand een nieuw voorstel inclusief foto erin zetten, iemand anders kan bevestigen dat het klopt en daarna maakt Tinus of SJB hier een nieuwe map van?🤔
+1
@hendry-blokzijl klinkt op papier goed maar in de praktijk is het extreem veel werk. Er wordt nogal eens een tikfout gemaakt bijvoorbeeld, dat moet je dan uitzoeken of een type ook klopt en goed geschreven is. Zelf kan ik in theorie types toevoegen op tractorfan, maar doe dat net omdat ik niet de kennis heb ze na te trekken. Op truckfan probeer ik nieuwe types zo snel mogelijk toe te voegen, daar taggen de vaste plaatsers van nieuwe types me gewoon ff.
+1
Quote Reactie van @Alex Miedema:
Zelf kan ik in theorie types toevoegen op tractorfan,

Oeps..
Ben ik een admin vergeten..
Sorry 😇😇
+2
@Fendt926Driver ik zie mezelf ook niet echt als admin hier, dus ik voel me niet gepasseerd 😛
@Alex Miedema Het is inderdaad wel veel werk om een dergelijk topic te onderhouden, en wellicht zal het de nodige discussie opleveren tussen mensen die vinden dat sommige machines een eigen map krijgen en anderen vinden weer van niet. De kortste klap is inderdaad even één van de beheerders taggen.
Quote Reactie van @hendry-blokzijl:
De kortste klap is inderdaad even één van de beheerders taggen.

Dat is voor hun ook het overzichtelijkste.


Als ze er iets mee doen...
Zoals @Alex Miedema.
+2
@Jotke present! 😛
+5
Alles kan altijd beter, maar ik vind het ongelofelijk hoeveel merken en types hier op tractorfan worden gebundeld! Dus toch wel hoedje af voor de heren die dit ontwikkeld hebben! Ik heb ook al foto’s geplaatst waarvan het exacte type niet voorhanden was, maar heb dan het dichtst aanleunende type gekozen, met eigen vermelding van het exacte type!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden type en merk geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
14
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0
ONDERWERPEN