2

Help! Ik heb mijn laadpas vergeten. Kan ik ergens laden zonder laadpas?

Dom dom dom, waar kan ik laden zonder laadpas?

Reacties

+1
EVExpert
Bij FastNed kan dit. Misschien ook wel bij andere aanbieders.

Bij alle Fastned stations kun je betalen met een laadpas of met de Fastned app (door je laadpas, bankrekening of creditcard te koppelen).

Je kunt ook bij Fastned laden door direct met je contactloze bankpas/creditcard te betalen. Momenteel kan dit alleen nog op onze Franse stations en op sommige stations in Nederland. In de toekomst zal dit ook mogelijk worden in andere landen. Om op deze manier te laden, houd je je contactloze bankpas/creditcard tegen de betaalterminal aan en kies je vervolgens de juiste stekker. Doe nu de stekker in de auto om het laden te starten.

Voor het geval je geen laadpas of account in de Fastned app hebt, kun je ook bij hun laden zonder enige vorm van registratie. Scan hiervoor de QR code op het scherm van de lader, en betaal vervolgens via je Bankieren app of je creditcard.
Tinus
Dat is bij veel laadpalen mogelijk. Wanneer je een laadtransactie wil starten zonder laadpas (ad hoc laden) dan kan dit sowieso via de gratis Laadpaal app van Last Mile Solutions. De laadtarieven worden weergegeven in de app.

In deze app zoek je het laadpunt op dat je wil gebruiken.
Selecteer het juiste laadpunt. In de app staat onder het adres van de laadpaal eerst het laadpaal nummer gevolgd door een * met een 1 of 2 om het laadpunt aan te geven. Het nummer vind je aan de binnenkant van het zwarte klepje op het laadpunt.

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Heb jij ervaring met de auto's van Onbekend en hebben de onderwerpen laadpaal , snelladen , fastned , last mile solutions en laadpas geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!