Parkeren onder 12.000 zonnepanelen: Efteling bouwt giga-overkapping en wil over acht jaar energieneutraal zijn

KAATSHEUVEL - Daar gaan ze, de eerste van 12.000 zonnepanelen op de gloednieuwe carports op het 8parkeerterrein van de Efteling. Als alle panelen zijn geplaatst en de stekker in het stopcontact zit, wekt de Efteling voortaan zo’n twintig procent van zijn elektriciteitsgebruik zelf op met zonne-energie.
 Parkeren onder 12.000 zonnepanelen: Efteling bouwt giga-overkapping en wil over acht jaar energieneutraal zijn (ed.nl)

KAATSHEUVEL - Daar gaan ze, de eerste van 12.000 zonnepanelen op de gloednieuwe carports op het parkeerterrein van de Efteling. Als alle panelen zijn geplaatst en de stekker in het stopcontact zit, wekt de Efteling voortaan zo’n twintig procent van zijn elektriciteitsgebruik zelf op met zonne-energie.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden zonnepanelen , zonneenergie , stekker en parkeren geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!