Toename EV-verkoop zorgt voor megaomzet Fastned

Snellaadbedrijf Fastned heeft zijn omzet in het derde kwartaal van dit jaar tot enorme hoogte zien stijgen. De omzet steeg in de eerste negen maanden van dit jaar met maar liefst 96 procent naar 3,2 miljoen euro. Volgens Fastned houdt de omzetstijging verband met de almaar toenemende verkoop van elektrische auto's.

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Tinus
Quote:
Fastned heeft de afgelopen drie kwartalen in totaal 5,5 GWh (gigawattuur) in elektrische auto's gepompt, een toename van 89 procent ten opzichte van diezelfde periode vorig jaar. Het aantal actieve gebruikers van Fastned-stations is in de afgelopen negen maanden met 88 procent toegenomen tot 88.830 die met zijn allen goed zijn geweest voor 282.000 laadsessies. Dat waren er 66 procent meer dan in de eerste drie kwartalen van 2020.

Een vergelijking met 2019 zou beter zijn ivm. Corona.

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Hebben de onderwerpen verkoop , duurzaam en omzet geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!