GM stopt tijdelijk met Bolt productie vanwege problemen bij LG Chem.

GM heeft gereageerd op de situatie en bevestigd dat de automaker de productie gaat stilleggen totdat LG hen kan voorzien van nieuwe cellen die "defect-vrij" zijn.

GM woordvoerder Daniel Flores zei in een verklaring aan The Verge:

Quote:
"We zullen de reparaties niet hervatten of de productie hervatten totdat we er zeker van zijn dat LG defectvrije producten voor ons produceert."

Dit kan nog wel even duren aangezien de eerste defectvrije producten waarschijnlijk gebruikt moeten worden om de bestaande accu's te vervangen in Bolt EV's die worden teruggeroepen.

GM heeft herhaald dat het niet verwacht dat de situatie zijn partnerschap met LG zal beïnvloeden als het gaat om de Ulitium accu's die zijn aankomende nieuwe elektrische voertuigen zullen aandrijven, zoals de Hummer EV en Cadillac Lyric.

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Hebben de onderwerpen LG Chem en accuproblemen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door GM foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!