Tesla plaatst vacatures voor robot ontwikkelaars

Tesla voegt meer vacatures toe gerelateerd aan de bouw van zijn humanoïde robot: Tesla Bot. Een van de nieuwe vacatures hint zelfs naar productie in Austin, Texas.

Toen Elon Musk plannen aankondigde voor Tesla Bot, een humanoïde robot uitgerust met kunstmatige intelligentie gericht op het voltooien van algemene saaie taken, klonk het bijna als een van zijn zoveelste grappen of afleidingsmanoeuvres.

Maar zoals we eerder meldden, is het een echt project, en Tesla is al begonnen met het inhuren ervoor met vier nieuwe vacatures gerelateerd aan het project vorige week.

EVFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op EVFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over electrische auto's, plug-in hybrides en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door Tesla foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!