Bedrijven Noord-Nederland willen snellere verbindingen met regio

GRONINGEN (ANP) - Bedrijven in Noord-Nederland willen dat de overheid investeert in snellere verbindingen met de regio. Dat staat in een nieuw visiedocument van VNO-NCW MKB Noord. De ondernemersorganisatie spoort bijvoorbeeld aan tot het realiseren van een plan als de Lelylijn, een spoorlijn tussen Lelystad en Groningen. En bouw de N33 om tot de A33 naar de Eemshaven en laat Groningen Airport Eelde een aanvulling worden op de infrastructuur, aldus de lobbyclub.
 Bedrijven Noord-Nederland willen snellere verbindingen met regio (nieuws.nl)

GRONINGEN (ANP) - Bedrijven in Noord-Nederland willen dat de overheid investeert in snellere verbindingen met de regio. Dat staat in een nieuw visiedocument van VNO-NCW MKB Noord. De ondernemersorganisatie spoort bijvoorbeeld aan tot het realiseren van een plan als de Lelylijn, een spoorlijn tussen Lelystad en Groningen. En bouw de N33 om tot de A33 naar de Eemshaven en laat Groningen Airport Eelde een aanvulling worden op de infrastructuur, aldus de lobbyclub. Het bericht Bedrijven Noord-Nederland willen snellere verbindingen met regio verscheen eerst op Nieuws.nl.

Nieuwsgrazer

De beste boeren staan aan wal

Hebben de trefwoorden bouw , groningen , platteland , overheid , eemshaven en lelystad geen geheimen voor jou? Dan kunnen we jouw kennis en inzicht goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste reactie naar boven borrelt.. Jouw kennis en inzicht m.b.t. de agrarische sector kunnen deze site nét dat beetje beter maken. Maak ook een (gratis) account aan!