0

Enquête: Verbeter de service van het laadnetwerk!

Beste EV-fans,

Voor het Nationaal Kennisplatform Laadinfrastructuur (NKL) doen wij een onderzoek over de gebruiksvriendelijkheid van het Nederlandse laadnetwerk. Wij werken voor EVConsult, Nederlands eerste adviesbureau dat overheden en de zakelijke markt adviseert over elektrisch rijden en bijbehorende laadinfrastructuur.

Om de gebruiksvriendelijkheid te vergroten, is het van belang dat laden prettig en betrouwbaar is. Zonder verrassingen dus. Dat is nu nog niet altijd het geval. Wij zijn benieuwd naar jullie ervaringen met het publieke laadnetwerk, dus de snelladers langs de snelweg en de laadpalen in de openbare ruimte. Met de resultaten van dit onderzoek worden verbeteringen geïnitieerd die het gemak en de betrouwbaarheid van het laden in Nederland verbeteren.

Wil jij een steentje bijdragen en ons helpen? De enquête vind je door de link in het topic te volgen.

Vraag voor discussie: "Hoe kan het laadnetwerk in Nederland verbeterd worden?"

Alvast hartstikke bedankt voor je tijd!

Met vriendelijke groet,

Anton W.
EVConsult

Bron

Laden zonder verrassingen
docs.google.com

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Heb jij ervaring met de en hebben de onderwerpen laadstress , laadnetwerk en laadsessies geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!