2

Stoelen Polestar 2 oncomfortabel?

Ik heb sinds 30 oktober mijn Polestar 2 en de auto is echt genieten. Er is voor echter één ergernis, en dat is het comfort van de stoelen, ik heb niet die leren stoelen maar de standaard, en het zit klote.

De sensoren in de stoel voelen als een knikker onder het ‘matras’, en ook de naden zijn erg gevoelig. Nu kan het door mijn zitvlees komen maar andere mensen die in mijn auto rijden (dikker en dunner) merken het niet.

Ik heb dit nog nooit meegemaakt met autostoelen, altijd wel even wennen maar niet zo erg dat ik er echt last van had.

Ik overweeg nu een extra zitkussen te halen voor in de auto, maar ik was benieuwd of meer Polestar rijders dezelfde ervaringen hebben?

Reacties

PJvanHam
Ik heb de leren stoelen en die zitten echt goed
+1
Jrketel
Zelf kan ik ook niet wennen aan de stoelen van de polestar. Kom zelf uit een v40 waar ik heerlijk in zit. De polestar geeft me altijd een vermoeide onderrug. Ben nu bezig de stoel te laten aanpassen door een specialist.

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Heb jij ervaring met de Polestar 2 (vrachtwagen) en hebben de onderwerpen comfort en stoelen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!