1

Polestar 2 - Polestar account toevoegen aan profiel?

Ik vroeg me af of iemand al had geprobeerd het Polestar-account toe te voegen aan een gebruikersprofiel. Het komt als een van de 3 opties (inclusief Google en Spotify) maar accepteert de inloggegevens niet. Geen idee wat het zou doen als het wel zou verbinden - gewoon nieuwsgierig. Polestar support lijkt er niets van te weten.

Reacties

+1
Tinus
Bij het eerste gebruik of na een fabrieksreset is het profiel Beheerder vooraf geïnstalleerd en actief in de auto.

Het Beheerder-profiel heeft beheerdersrechten en kan niet worden gewist.

Druk op het poppetjes symbool helemaal bovenaan op het middendisplay om naar profielen te gaan.

polestar.com/nl/manual/…

Op het homescherm verschijnen de initialen van het actieve profiel. Wanneer het systeem is uitgelogd, verschijnt in plaats daarvan het poppetjes-symbool.

Je kunt ook je sleutel koppelen aan een profiel. Op die manier wordt het profiel telkens automatisch met alle bijbehorende instellingen geselecteerd als de auto wordt gebruikt met die specifieke sleutel.

polestar.com/nl/manual/…

Het laatst gebruikte profiel wordt geactiveerd als een sleutel niet aan een specifiek profiel gekoppeld is.

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Heb jij ervaring met de Volvo Polestar 2 en hebben de onderwerpen Spotify , software en android auto geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!