Polestar 2 - Ik hoor vaker over problemen met de 12V accu, is hier iets tegen te doen?

De accu op 12 volt schijnt erg snel leeg te lopen. Ik was benieuwd of iemand een idee heeft of dit te verhelpen is of hoe ermee om te gaan?

Reacties

+1
EVExpert
Polestar zegt met een update bezig te zijn om de software van de 12v accu te verbeteren, zodat deze melding niet meer verschijnt en de 12V accu automatisch opgeladen wordt, net als de dynamo in een reguliere auto. Mijn collega kreeg bij de garage te horen dat het helpt als je de auto eerst in zijn N zet en daarna pas in de P. Dat zou dit probleem kunnen verhelpen en in ieder geval het leeglopen van de 12v accu vertragen.

Nog anderen met deze ervaring?
Dominic
Schandalig dat hierover niet lijkt nagedacht te zijn... Ik zal er op letten en anders de dealer aan zijn mouw trekken over die nieuwe software

EVFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo Polestar 2 en hebben de trefwoorden problemen en 12 volt geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!