Tesla komt met accu vol haartjes

Het heeft er alle schijn van dat Tesla gaat komen met nieuwe accutechnologie waar siliconen nano haartjes verwerkt zijn. Hiermee moeten accu’s opnieuw compacter, lichter en krachtiger worden.

Reacties

Tinus
Een nanodraadbatterij gebruikt nanodraden om de oppervlakte van één of beide elektroden te vergroten. verschillende variaties (silicium, germanium en overgangsmetaaloxiden), van de lithium-ionbatterij zijn aangekondigd, hoewel geen enkele commercieel verkrijgbaar is. Alle concepten vervangen de traditionele grafietanode en kunnen de prestaties van de batterij verbeteren.

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Heb jij ervaring met de Deutz Onderdelen en hebben de onderwerpen accu , nanowires en battery day geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door Tesla foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!