Tijdelijk een goedkopere versie van de Jaguar I-Pace verkrijgbaar

De I-Pace EV320 is een goedkopere, iets minder krachtige versie van de bekende Jaguar SUV. Deze variant is misschien wel ontwikkeld om te concurreren met de Tesla Model 3 en de Polestar 2, maar je betaalt hiermee natuurlijk ook gewoon minder bijtelling.

Reacties

ElbertJAGHSE
Zeer binnenkort komt deze wagen bij mij voor de deur te staan. De verkoper gaf aan dat dit eigenlijk de 400 variant is met een andere software. De reden dat deze (onder de productieprijs) goedkoop aangeboden wordt is omdat Jaguar ook eigenaar is van Landrover. Op het hoofdkantoor hebben ze zitten rekenen wat de CO-Boete gaat worden. De knappe koppen kwamen tot de conclusie dat wanneer ze meer van deze wagens (kondne verkopen dit enorm zou schelen in deze boete. Dus zelfs onder de productieprijs verkopen zou minder kosten dan de hoogte van deze boete.

ad.nl/auto/….
Dominic
@ElbertJAGHSE dan heb je daar mooi van kunnen profiteren 😄

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Op EVFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over elektrische auto's, plug-in hybrides en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door Jaguar foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!