Dit is waarom steeds meer mensen elektrisch rijden overwegen

Elektrisch rijden is niet langer slechts bereikbaar voor de happy few. Steeds meer bedrijven en particulieren omarmen deze nieuwe manier van autorijden. Niet zo vreemd, want de techniek erachter is enorm interessant en wordt steeds beter. Daarnaast wordt het financieel aantrekkelijker om zakelijk elektrisch te rijden.

Meer mensen overwegen elektrisch rijden. Met name mensen met een voorliefde voor techniek beginnen de voordelen en de interessante technische achtergrond van elektrisch rijden te ontdekken. Een elektrische auto zit boordevol technologie en spreekt daarom een andere doelgroep aan. Vroeger waren vooral de rijeigenschappen belangrijk, inmiddels gaat het om zaken als de boordlader, connectiviteit en rijhulpsystemen. Vanwege deze verschuiving is het voor sommigen nog best lastig om een geschikte elektrische auto te kiezen. De komende periode zal Tweakers daarom samen met Mobility Service verschillende onderwerpen rond elektrisch rijden behandelen, zoals de achterliggende techniek, de kosten en het laden van de accu. Vragen en opmerkingen – in de comments hieronder - zijn van harte welkom.

Meer: tweakers.net/plan/2696/…

Bijlages

(klik om te vergroten)

Mensen

EVFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op EVFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over electrische auto's, plug-in hybrides en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
31