Elektrische auto rijdt huis binnen in Someren, bestuurder zwaargewond

Een man is zaterdagmiddag zwaargewond geraakt toen hij met zijn elektrische Jaguar inreed op een woonboerderij in Someren. De auto ramde een stuk van de gevel eruit en belandde in de woning. De bestuurder is naar het ziekenhuis gebracht.
De brandweer is de woning aan de Nederweertseweg aan het stutten. Door de botsing zou er instortingsgevaar zijn ontstaan. Ook zit er asbest in het dak.
Bocht gemistHet slachtoffer miste een bocht en reed met hoge snelheid in op een zijgevel van het huis. De brandweer moest de hoogspanning van de elektrische auto afhalen om de man te bevrijden.

EVFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden asbest , Stuk , auto , brandweer , snelheid en man geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!