Hoe Elon Musk de batterijtechnologie wil revolutioneren

Elon Musk heeft misschien wel het meest opwindende portfolio van bedrijven ter wereld. Hij beweert dat zijn Hyperloop-concept een revolutie teweeg kan brengen in het openbaar vervoer. En zelfs zijn Boring Company is interessant - het heeft als doel nieuwe manieren te vinden om tunnels te graven. Dus welke zal de wereld het meest veranderen? Ik ben van mening dat het zijn batterijbedrijf zal zijn.

Klinkt dat niet sprankelend?

Quote:
Auto's zijn niet de enige enorme nieuwe batterijmarkt. Een van de redenen is dat Elon Musk investeerders en rivalen binnenkort belooft met de belofte van "batterijdag", waarin hij een reeks verbeteringen op het gebied van batterijtechnologie zal aankondigen.

EVFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op EVFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over electrische auto's, plug-in hybrides en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
45