Tesla met gierende banden onderweg naar titel van waardevolste automerk

Op naar de sterren, en daar voorbij! Elon Musk stijgt niet alleen tot grote hoogte met rakettenbedrijf Space X, ook Tesla trapt het gaspedaal immer dieper in.

'Tesla stock price is too high imo.' Minder dan anderhalve maand geleden twitterde Tesla-bestuurder Elon Musk dat de koers van autofabrikant Tesla naar de bescheiden mening van de Silicon Valley-wonderboy wat aan de hoge kant was. Stond er toen een slordige $700 dollar op de beurstikker achter $TSLA, afgelopen nacht werd de magische grens van $1000 doorbroken nadat de elektrische autofabrikant andermaal stevig accelereerde en 9% in het groen eindigde

EVFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op EVFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over electrische auto's, plug-in hybrides en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
50