De nieuwe Fiat 500 hatchback is eindelijk hier.

Voor degene met een kalende kruin is zo’n nieuwe Fiat 500 hatchback een veel beter alternatief. Langzaam maar zeker is Fiat zijn 500-lineup aan het vervangen. Het meest succesvolle Fiat-product van de afgelopen 15 jaar (de Dodge Ram niet meegerekend) begint al aardig op leeftijd te raken. De auto stamt uit 2007. 2007! De Fiat […]

Fiat heeft in navolging van de open 500 Cabrio La Rima nu ook de orderboeken geopend voor de dichte variant. De reguliere La Prima is dankzij het ontbreken van een stoffen kap in de basis 3.000 euro voordeliger.

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Heb jij ervaring met de Mecalac 12 MXT en hebben de onderwerpen fiat , auto , vervangen , leeftijd , 2007 en ram geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!