Reportage: Een miljoen elektrische kilometers met een Tesla Model S

Tesla’s die als taxi worden ingezet maken flink wat kilometers, maar de Duitser Hansjörg Freiherr von Gemmingen-Hornberg zette een wereldrecord op zijn naam: 1 miljoen kilometers. Het volgende doel: 1 miljoen mijl.

Sommige mensen gaan de straat op om te protesteren, maar Hansjörg Freiherr von Gemmingen-Hornberg gaat liever de weg op om te demonstreren. Hij heeft zichzelf namelijk ten doel gesteld om aan de wereld te laten zien dat alternatieve aandrijflijnen vandaag de dag probleemloos functioneren. “De elektroauto is een mozaïksteen, hij kan op veel grotere schaal worden ingezet”, zo stelt de jonkheer, wiens familie al 1.200 jaar een adellijke titel draagt.

EVFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op EVFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over electrische auto's, plug-in hybrides en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
24