Top 10: van 0 naar 100 in minder dan 5 seconden voor zo min mogelijk geld

Nog niet zo heel lang geleden was een 0-100-tijd van minder dan 5 seconden het territorium van supercars, maar tegenwoordig is het heel wat alledaagser. Wat de voordeligste manieren zijn om met een dusdanig snelle auto thuis te komen, vertellen we je vandaag.

Alledaagser? Zeg dat wel! Twee van de drie beschikbare uitvoeringen van de auto die zich in 2019 de populairste van Nederland mocht noemen, kunnen in minder dan 5 seconden van 0 naar 100. De voordeligste van die twee heet Long Range AWD en kost net iets minder dan 60 mille. Dat dat een goeie deal is hoeven we afgaande op de verkoopcijfers niemand meer uit te leggen, maar met een zevende plaats blijkt de Tesla zeker niet de voordeligste keuze voor wie acceleratietijden bovenaan het prioriteitenlijstje heeft staan.

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Op EVFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over elektrische auto's, plug-in hybrides en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0