Polestar 2 nu te koop voor bijna 60 mille

De Polestar 2 kon je al reserveren. Nu is de auto ook echt te koop.

De reserveringsperiode zit erop voor de Polestar 2. Nu is het moment aangebroken dat je de elektrische auto daadwerkelijk kunt kopen. Het reserveren van de EV kon sinds 2019. Mensen die de auto gereserveerd hadden zullen het model als eerste krijgen. De eerste leveringen moeten plaatsvinden medio juli van dit jaar.

Net als bij een automerk als Tesla, verloopt het aankoopproces bij Polestar online. Wel zo prettig in deze tijden van corona. Het is niet bekend of de levering van de elektrische fastback veel later is in vergelijking met de pre-orders als je er nu eentje koopt.

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Op EVFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over elektrische auto's, plug-in hybrides en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0