Chauffeurs van Schipholtaxi willen geld van Tesla

Rechtszitting Schipholtaxi: Hun auto’s hadden te veel technische problemen, stellen chauffeurs van Schipholtaxi. Ze willen zo’n 86.000 euro terug van fabrikant Tesla, plus een schadevergoeding. Volgens de fabrikant is een deugdelijk product geleverd.

Negen grote mannen vouwen zich in een piepklein rechtszaaltje op de begane grond van de rechtbank Utrecht. De rechter steekt van wal, maar vindt het bij nader inzien te krap. Na vijf minuten moet iedereen weer naar buiten, in ganzenpas achter hem aan naar een ruime zaal op de vierde.

Daar bepleiten de eisers - taxichauffeurs Samir Bougrina, de broers Hamza en Badradin Boucharraba, Said Aberkane en Mourad el Makhlofi, hun zaak. Zij willen hun geld terug voor hun Tesla’s, plus een schadevergoeding voor gederfde inkomsten. De reden: de auto’s hebben te veel technische problemen.

Tesla is het daar niet mee eens. Tesla heeft een deugdelijk product geleverd, vindt de fabrikant, en genoeg garantie geboden.

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Op EVFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over elektrische auto's, plug-in hybrides en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0