General Motors onthult het pad naar zijn volledig elektrische toekomst

Als de autobranche een spelletje poker is, heeft General Motors zojuist zijn elektrische kaarten op tafel gelegd tijdens zijn " EV Day " -evenement. Het bedrijf heeft journalisten, dealers, investeerders en anderen bijeengebracht in zijn Global Technical Center in Warren, Michigan en heeft in de toekomst veel van zijn elektrische strategie onthuld. De elektrische toekomst van GM werd werkelijkheid gemaakt met de aanwezigheid van 10 verschillende komende elektrische voertuigen die te zien waren.

Ze haalden zelfs de wraps van een nieuw vlaggenschip Cadillac , de Celestiq: een (zeer) lange en brede sedan. Helaas was fotografie niet toegestaan ​​en werd er geen datum gegeven voor de officiële onthulling. We verwachten echter dat het later dit jaar openbaar zal zijn. Geloof ons, het is echter prachtig.

Meer: insideevs.com/news/402249/…

Bijlages

(klik om te vergroten)

Cadillac Escalade

Reacties

Grasbaal
20 miljard wil GM hierin investeren!: bright.nl/nieuws/artikel/…

EVFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op EVFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over electrische auto's, plug-in hybrides en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
27