Tesla Model Y: nieuwe interieurafbeeldingen die tot op heden nooit zijn gezien

Met de Tesla Model Y op het punt om de opritten van de eigenaars te raken, onthullen deze nieuwe afbeeldingen een beetje meer van wat erin zit.
Het wordt tijd dat de aankomende Tesla Model Y- reserveringhouders en degenen die wachten om de volledig elektrische crossover te bestellen eindelijk de kans krijgen om het interieur in meer detail te bekijken.

Aangezien de Tesla Model Y al is gespot en op weg lijkt te zijn naar reserveringshouders, is het nog steeds duidelijk dat veel mensen zo gecharmeerd zijn van Tesla dat ze meer dan bereid zijn om eigenaar te worden ondanks het ontbreken van veel ontbrekende details . Dit loopt parallel met het enorme aantal Model 3- reserveringhouders die stand hielden en een ongezien Model 3-zicht gereserveerd hadden en vervolgens eigenaar werden, ongeacht de ontbrekende details.


Bijlages

(klik om te vergroten)

Tesla Y interieur

Reacties

Tinus

Grasbaal
In het interieur zie ik weinig verschillen, buitenkant wel, toch wel wat hoger van de grond.

(klik om te vergroten)

Model Y en 3, broederlijk naast elkaar.
Tinus
@Grasbaal Ja het is alsof de ontwerpers de +Tesla Model 3 hebben gepakt en 'm in Autocad 40% hoger hebben gemaakt.
Grasbaal
@Tinus Keep it simple, grote kans dat dit ook zo is gedaan. Waarom het wiel opnieuw uitvinden 😄

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Heb jij ervaring met de en hebben de onderwerpen interieur en crossover geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door Tesla foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!