Tesla vertelt Model Y RWD-kopers om zich 'voor te bereiden op levering'

Tesla begint mensen die de Model Y Long Range RWD - een nog niet te bestellen versie - vooraf hebben besteld, te vertellen dat ze zich moeten "voorbereiden op de levering", slechts enkele dagen na de bevestiging van de levering van de hogere versies van de elektrische SUV. Tesla begint de leveringen van de Model Y aan klanten voor volgende maand te bevestigen, nadat ze in januari met de productie van kleine aantallen zijn begonnen.

De autofabrikant heeft contact opgenomen met mensen in de hele VS die een Model Y Performance en Model Y Long Range AWD met een vijfzitsconfiguratie hebben besteld om de levering voor de tweede helft van maart te bevestigen. Dit zijn de twee versies van de auto die als eerste in productie moeten gaan.

Nu vertelt Tesla de mensen die de Model Y Long Range RWD met een vijfzitsconfiguratie vooraf hebben besteld om "de levering voor te bereiden" op hun Tesla-accountpagina. Verschillende Model Y-kopers hebben gemeld dat ze het bijgewerkte bericht in hun account hebben gekregen.

Op dit moment zijn alleen de Model Y Performance en Long Range AWD te bestellen op de website van Tesla. De RWD is niet beschikbaar om te bestellen in de Model Y online configurator. Bij de eerste onthulling van de Model Y heeft Tesla echter de versie beschikbaar gesteld en gezegd dat deze in het najaar van 2020 zou komen.

Reacties

+1
Tinus
Dat is sneller dan verwacht! Nog meer slecht nieuws voor de Duitse fabrikanten.
Dominic
Die lopen alleen maar vertraging op lijkt het de laatste tijd

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Heb jij ervaring met de Tesla Model Y ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door Tesla foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!