Canoo’s eerste EV is geïnspireerd door de VW Microbus

Er zijn talloze elektrische auto's die tegenwoordig - vooral in China - worden opgestart en ze hebben allemaal de neiging om dezelfde soort belofte te doen over het revolutioneren van de auto-industrie door sneller te gaan en brutaler te zijn dan dinosaurussen zoals Volkswagen of Ford. Maar wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze allemaal proberen om variaties op een thema te verschepen. Namelijk, high-end auto's met Ferrari prestaties die u of ik nooit zullen kunnen kopen.

Daarom voelt de eerste auto uit Californië startup Canoo zo verfrissend. De eerste EV van het bedrijf is dinsdagavond onthuld en probeert niet veel meer te zijn dan een utilitaire (maar nog steeds speelse) manier voor mensen om zich te verplaatsen als hij in 2021 in de VS en China wordt gelanceerd.

Alles is gebaseerd op een abonnement, waarvan de prijzen nog niet bekend zijn. Zo hoeft u niet zelf meer de investeren in een auto. Dit maakt de voertuigen vooral interessant voor mensen die incidenteel een auto nodig hebben.

EVFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Canoo Canoo ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door Canoo foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
25