Tesla Model Y nu al aangepast

Tesla doet weer een Teslaatje en past de Model Y nog voor zijn marktintroductie aan. De voorlopige basisversie komt daarbij te vervallen en er zijn nieuwe wielen voor de Performance-variant.
Wie had gehoopt op een Model Y van minder dan 60 mille komt vandaag van een koude kermis thuis. Tesla schrapt de aanvankelijk gepresenteerde instapper, de achterwielaangedreven Long Range, namelijk bij voorbaat van de lijst. Dat betekent dat de Long Range Dual Motor tot de komst van de Standard Range Plus als instapversie fungeert. De Dual Motor is ook nog eens duurder dan voorheen, met een prijs die nu € 65.018 in plaats van € 62.018 bedraagt.

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Heb jij ervaring met de Tesla Model Y ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door Tesla foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!