Nieuwe afbeeldingen van niet al te ruime derde zitrij in Tesla Model Y

Men spot de Model Y al regelmatig in het normale verkeer. Voorafgaand aan de lancering is er al veel over het model bekend, maar er blijft één vraag over: Hoe zien de derde rij stoelen eruit? Voorheen zagen we slechts een glimp van de derde rij door de zijruiten, maar we konden niet echt een gevoel krijgen voor de beschikbare beenruimte.
Nu hebben we goed verlichte foto's van de binnenkant van de auto, die laten zien wat voor beenruimte de passagiers op de derde rij kunnen verwachten.

Reacties

Dominic
Ruim is anders 😜 Je kunt er wellicht net een kinderstoeltje op kwijt. Hopelijk zijn deze stoelen naar achteren verstelbaar in ruil voor kofferbakruimte, ben benieuwd!

Ons forum kan jouw hulp goed gebruiken!

Heb jij ervaring met de Tesla Model Y ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door Tesla foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische EV fansite te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!