Volvo Polestar 2

Foto's
6
Video's
3
Topics
5

Ervaring

Elk lid kan zijn ervaring met deze prachtige machine toevoegen. Word ook lid »

Alles over de Volvo Polestar 2

De Polestar 2 is een elektrische auto gemaakt door Polestar, het elektrische submerk van Volvo. Dit is de tweede Polestar, de hybride Polestar 1 was hun eerste auto. De 2 leent overduidelijk zijn design van moederbedrijf Volvo, hij heeft veel weg van een sportieve versie van de Volvo XC40. De Polestar 2 van het Zweedse merk is onderhuids ook identiek aan de Volvo, maar combineert dit met een “Fastback” look en wat accenten die uniek voor de Polestar zijn. De accu is 75 kWh en daarvoor heb je een geschat bereik van rond de 450 kilometer. De Polestar 2 zal het ongetwijfeld goed doen in Nederland, hij biedt immers een trekhaak aan als optie.

Volvo Polestar 2 nieuws

Dit is de uiteindelijke prijs van de Polestar 2

6 februari 2020
Eerder dit jaar communiceerde Polestar de voorlopig prijs voor hun tweede model, de Polestar 2. Nu maakt het bedrijf de uiteindelijke prijs bekent.

Polestar begint met productie Polestar 2

23 januari 2020
Vooralsnog gaat het om prototypes maar het belooft uiteraard veel goeds voor de toekomst. De Polestar 2 zou namelijk een concurrent gaan worden van de Tesla Model Y. Volgens de planning zouden de Model Y en Polestar 2 in 2020 op de markt komen. De kans is groot dat beide automerken deze doelstelling gaan behalen. …

Polestar 2 mag zwaardere aanhangwagen trekken dan Tesla Model 3

23 januari 2020
Nederland is een caravanland bij uitstek, maar elektrische auto’s mogen over het algemeen weinig tot niets trekken. Volvo brengt daar verandering in.