Lions Waddenrally 2020

undefined, Harlingen

14 maart 2020

Bekijk de website

Beschrijving Lions Waddenrally 2020 Harlingen

Op 14 maart 2020 zal de derde editie van Lions-Waddenrally worden verreden, een fondswervende rally die wordt georganiseerd door Lionsclub Franeker-Harlingen. De volledige opbrengst zal dit jaar worden aangewend ten behoeve van de Stichting Opkikker.

Er zijn in totaal 100 startplekken beschikbaar voor de rally, die in twee verschillende klassen wordt gereden; de klasse “Fossil” en de klasse “Electric” (met speciale dank aan de Tesla Owners Club Nederland)

De ontvangst voor de rally is vanaf 09:30u met een uitgebreid ontbijtbuffet gevolgd door een briefing om 10:00u. Start- en finishlocatie op de Willemskade in Harlingen, met uitzicht op zee!

U krijgt precies uitgelegd wat de spelregels zijn en wat er van u wordt verwacht. Een rally rijden is namelijk een andere ervaring en beleving van auto rijden.
Het is een samenwerking tussen bestuurder en navigator. De navigator wijst de bestuurder aan de hand van de kaarten de weg en de bestuurder let op de controles langs de route. Daarnaast moet er nog een bepaalde gemiddelde snelheid gereden worden. Kortom: samenwerken!

Ook krijgt u verschillende zaken uitgereikt als de deelnemersnummers, de rallyschildjes en het routeboek.

Vanaf 10:30 gaat er om de minuut een equipe van start. Er wordt een route gereden bestaande uit drie etappes waarbij er iedere etappe op een andere manieren zal worden genavigeerd.

Om de innerlijke mens te versterken wordt tussen de middag een zalige lunch geserveerd.

Vanaf 16:30 zal er weer worden gefinisht op de Willemshaven in Harlingen. Hier is de mogelijkheid om een drankje te nuttigen en ervaringen uit te wisselen, waarna aansluitend (rond 18:00) de prijsuitreiking zal plaatsvinden. Aansluitend wordt een luxe buffet geserveerd.

Doordat wij voor het organiseren van de rally de samenwerking hebben gezocht met Business Rally Events, een professionele organisatie die regelmatig vergelijkbare rally’s organiseert, is de inhoud en de organisatie van de rally gewaarborgd.

Toegevoegd door
« Terug naar de agenda